E Martë, 25 Tetor 2016 13:29
Vlerësoni këtë artikull
(2 vota)

Rregullore për Organizimin funksionimin,detyrat dhe kompetencat e administratës në Agjencinë e Trajtimit të Pronave

 

<< Lexo më shumë>>

Lexuar 2590 herë