Kategoria: Njoftime

NJOFTIM

NJOFTIM Agjencia e Trajtimit të Pronave njofton të gjithë subjektet e shpronësuara,  (trashëgimtarët e tyre ligjorë, ) që figurojnë në listën bashkëlidhur, të paraqesin kërkesat

Read More »

Njoftim

Me hyrjen në fuqi të ligjit nr. 77/2022 “Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr. 133/2015 “Për trajtimin e pronës dhe përfundimin e procesit

Read More »