E Mërkurë, 21 Prill 2021 12:28

Urdhër Nr.12, datë 14.01.2021 i Drejtorit të Përgjithshëm

Shkruar nga
Vlerësoni këtë artikull
(0 vota)

Për marrjen e masave dhe monitorimin e veprimtarisë, sjelljes dhe përdorimit të burimeve njerëzore të Agjencisë së Trajtimit të Pronave para zgjedhjes për Kuvendin e Shqipërisë të vitit 2021

 

Urdhëri i Bashkëlidhur

Lexuar 437 herë Modifikuar për herë te fundit më E Mërkurë, 21 Prill 2021 12:35