E Mërkurë, 21 Prill 2021 12:36

Urdhër Nr.13, datë 14.01.2021 i Drejtorit të Përgjithshëm

Shkruar nga
Vlerësoni këtë artikull
(1 Voto)

Për marrjen e masave dhe monitorimin e përdorimit të burimeve financiare dhe logjistike të Agjencisë së Trajtimit të Pronave para zgjedhjeve për Kuvendin e Shqipërisë, të vitit 2021.

 

Urdhëri i Bashkëlidhur

Lexuar 553 herë