E Mërkurë, 19 Korrik 2017 13:29

Programi Kombëtar i Praktikave të Punës

Në mbështetje të vendimit të Këshillit të Ministrave nr 395, , datë 29.04.2015 ''për miratimin e programit kombëtar të praktikave të punës në administratën shtetërore dhe institucionet e tjera publike''

 

Agjencia e Trajtimit të Pronave kërkon praktikantë si më poshtë:

           

            Dega : Inxhinier Topograf/ Arkitekt

 Mosha 21- 26 vjeç, që të jenë diplomuar në:

 Studimet         Bachelor

            Master             Profesional

            Master             Shkencor

            CV dhe letër motivimi

 

Aplikoni në linkun si më poshtë:

http://praktika.sociale.gov.al/

ose dërgoni CV në adresën e email: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Afati i aplikimit është 28 shkurt 2019