Intervista

Flet drejtoresha e ATP-së: Janë vlerësuar 16 mijë vendime

Kreu i ATP Sonila Qato, komenton vendimin e përkohshëm të Gjykatës Kushtetuese

Qato: Ligji i ri ka marrë përsipër të zgjidhë problemin e pronave

Qato: Ja kur kthehet prona dhe kur merret kompensim

Intervista për Ora News Qato zbulon misionin e qeverisë: Strasburgu të kthejë dosjet e “Pronave”, të gjykohen këtu

Qato: Ligj i ri ndryshon formula e kompensimit

Intervistë e Drejtoreshës Sonila Qato (pjesa e dytë)

Intervistë e Drejtoreshës Sonila Qato (pjesa e parë)

Intervistë 23 Shtator 2014

Qato: Pronat do verifikohen, në Hipotekë 42,975 vendime

Intervistë për Vizion Plus Sonila Qato

Dixhitalizimi i regjistrimit të pronave, Qato: Mbivendosja e pronave problem, kompesimi një nga prioritetet

Qato: Hartë e re e vlerës së tokës për kompensimin financiar